Spam

19.04.07
12:29

Nu ştiu de unde, dar au început să-mi vină nişte spam-uri pe adresa de mail de la Yahoo!. Cu toate că nu am folosit-o nicăieri. Poate au fost nişte "binevoitori" care mi-au luat adresa de pe blog şi au înscris-o în nişte programe de spam.

Prima dată primesc mail de la Loteria Engleză, cum că am câştigat £ 1.000.000. După ce au văzut că nu mi-am revendicat "premiul", primesc un alt mail, de la Loteria Irlandeză, cum că am câştigat £ 1.250.000. Ce norocos sunt!
Din moment ce ai câştigat ceva, ar fi trebuit să participi la un concurs, la care să fi dat datele personale dinainte. Dar ei te anunţă că ai câştigat, şi îţi cer datele personale pentru a intra în posesia "câştigului".
Băieţii revin, de data aceasta cu un mail de la MR.GODSEND SAWADAGO. De data asta, vin să mă convingă cu o poveste "credibilă", însoţită de o ştire de la CNN care să confirme cele spuse. O familie întreagă, ce avea un cont de 5 milioane de dolari, a murit într-un accident aviatic . Şi îmi propune un târg. Să mă dau drept moştenitorul lui DR. GEORGE BRUMLEY, iar el, prin poziţia pe care o ocupă la BANK OF AFRICA, să faciliteze transferul banilor în contul meu, urmând ca 40% să-mi revină mie, 10% cheltuielile transferului, şi 50% să-i revină lui.

Ca să fiu politicos, i-am răspuns la mesaj. Dacă aveţi răbdare, citiţi... mai ales ultimul mail...

Tag-uri Technorati: , , , , , ,


Aberaţii


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare