Pro Basescu

20.04.07
03:46

Îl susţin pe piticu. Poate să zică oricine, orice. Ar mânca rahat, degeaba. Vedeţi aici., de ce îl susţin.

Site-ul lui Băsescu a fost asaltat astăzi de comentarii, mai multe pro decât contra.
Astăzi, am protestat şi eu pentru Băsescu. Pe site-ul lui, basescu.ro, găsiţi în dreapta codul unui banner ce îl puteţi afişa pe blog-ul/site-ul vostru. Folosiţi-l!

Astăzi, în Piaţa Universităţii, mi-am dat seama ce înseamnă o revoluţie, şi puterea şi îndârjirea pe care o are poporul când luptă pentru ce i se cuvine. M-am simţit minunat!

later edit:

Mă uitam pe trafic.ro, şi am observat ceva interesant. Evoluţia lui Băsescu pe net.(click pentru a mări)
Site-urile băsescu.ro şi presidency.ro, care îl vizează pe Băsescu, au crescut spectaculos, joi. Însumează 34194 de vizitatori în ultima lună. Dar vă puteţi convinge şi singuri, aici, aici şi aici.

Tag-uri Technorati: ,


Aberaţii

2007-04-20 04:53
Demascarea Manipularii Colective

Demiterea lui Basescu reprezinta o incalcare a democratiei deoarece el a fost ales prin vot popular, de majoritatea celor prezenti la vot. Astfel, el reprezinta vointa majoritatii, si nu ar trebui sa poata fi schimbat de o mana de oameni anonimi.

Demiterea sa poate fi un precedent periculos, prin care legitimam o mana de hemoroizi anonimi sa treaca peste vointa populara, lucru care anuleaza jumate din definitia democratiei.

Tariceanu ne indeamna la docilitate si resemnare pe de alta parte. Trebuie sa invatam sa ne solidarizam impotriva sistemului !

“Ei” ne vor dezbinati (individualizati si ignoranti) divide et impera… prin toate mijloacele ei vor sa fie calaretii si noi caii, scoala e primul loc de dresaj, apoi vin televiziunile aservite, cum am spus prioritatea numarul unu este obedienta, memorarea si reproducerea adica omul clona, executant, angajatul care nu cometeaza - pinguinul.

"Ei" ne invata sa NU ripostam si sa NU ne revoltam cand vedem nedreptati. "Ei" vor sa ne intoarcem la stadiul de oi hipnotizate. Vreti raspunsuri ? Le gasiti in interiorul vostru, asta daca nu respingeti ce va comunica simturile.

"Ei" = profesorii, politicienii, coporatiile - sistemul


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Termeni si Conditii de Utilizare